ΛΑΟΣ Αδέσμευτη Καθημερινή Εφημερίδα Νομού Ημαθίας
Τετάρτη, 25 Μαϊου 2005
  
Πρωτοσέλιδο
Τοπικά Νέα
Λαϊκά Σχόλια
Άρθρα Συνεργατών
Πολιτισμός
Εκδηλώσεις
Αθλητικά
Οικονομία
Ελλάδα
Κόσμος

Πρωτοσέλιδο 02.03.2005



Τεύχη σε μορφή PDF


Τροποποίηση συνδρομής
Mobile Planet - Μακροχώρι Βέροιας
Hits 104593
101
Hosts 4882
11
Επισκέπτες 8591
12

2

20.05.2005

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει τελειώσει όμως αυτό δε σημαίνει πως σταμάτησαν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Φιλίππου. Οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίσουν να προπονούνται μέχρι τα τέλη περίπου του τρέχοντος μήνα και στις αρχές του καλοκαιριού θα ξεκινήσουν τις διακοπές τους.

Ο λόγος βέβαια που ο Νίκος Μάντζος αποφάσισε να συνεχίσει τις προπονήσεις είναι πολύ απλός, αφού το διάστημα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι αρκετά μεγάλο και αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο για τους αθλητές οι οποίοι θα χρειαστούν μεγαλύτερο χρόνο προσαρμογής όταν επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους.

Αυτά βέβαια όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Επιπλέον στο Φίλιππο υπάρχει οργασμός αυτές τις ημέρες στα διοικητικά του Συλλόγου όπου οι υπεύθυνοι έχουν αρχίσει τις συναντήσεις με παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του και για τους οποίους ο Νίκος Μάντζος εισηγήθηκε την παραμονή και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 Η πρόθεση των διοικούντων είναι τα όποια ζητήματα που αφορούν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας να τελειώσουν το αργότερο μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα, τόσο για παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα όσο και γι' αυτούς που επρόκειτο να 'ρθουν.

Το θετικό είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό ο Νίκος Μάντζος και οι συνεργάτες του, σε συνεργασία βεβαίως και με τη διοίκηση, έχουν ειδοποιήσει τους παίκτες τους οποίους θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας και αυτή τη στιγμή έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία.

Αυτό σημαίνει πως μέσα στις επόμενες ημέρες ίσως ακουστούν κάποια ονόματα, όμως το σίγουρο είναι ότι στο Φίλιππο ξέρουν πού πονάει η ομάδα γι' αυτό είναι αποφασισμένοι να κινηθούν γρήγορα για να καλύψουν τα όποια κενά υπάρχουν.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Φίλιππος θα παρουσιαστεί σαφώς πιο δυνατός αφού το φετινό πάθημα έχει γινει μάθημα για όλους στις τάξεις των “ερυθρολεύκων” με τη διοίκηση να δείχνει αποφασισμένη να κάνει αυτά που πρέπει για να κάνει πιο δυνατή την ομάδα.

ΆΛλωστε η δεύτερη θέση που κατέκτησαν φέτος οι παίκτες του Νίκου Μάντζου και η προσπάθεια που κατέβαλαν δεν μπορεί παρά να είναι ενθαρρυντικές για το μέλλον.

Στο χειρουργείο ο Σουγγάρας

Την επόμενη Παρασκευή θα μπει τελικά στο χειρουργείο ο Στέφανος Σουγγάρας ο οποίος θα υποβληθεί σε εγχείρηση για να αποκαταστήσει τη ζημιά που έχει στο γόνατο.

Ως γνωστόν ο έμπειρος πίβοτ είχε τραυματιστεί στα μέσα περίπου της περιόδου όμως παρ' όλα αυτά "έσφιξε τα δόντια" του και βοήθησε το Φίλιππο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, σε μια περίοδο όπως θα ξέρετε, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα.


Πριν από δύο μέρες ο Στέφανος Σουγγάρας συναντήθηκε με τον εγκεκριμένο ορθοπεδικό κ. Μανώλη Παπακώστα ο οποίος αφού εξέτασε τον ερυθρόλευκο άσσο από κοινού προγραμμάτισαν την ημέρα κατά την οποία θα υποβληθεί σε επέμβαση. Αυτό λοιπόν που έχει σημασία από εδώ και πέρα και αφού όλα πάνε καλά κατά τη διάρκεια της επέμβασης, είναι  ο χρόνος που θα χρειαστεί, για να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική δράση ο παίκτης.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Παπακώστα, ο Στέφανος Σουγγάρας θα είναι έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς το αργότερο σε έξι μήνες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ο παίκτης όταν θα ξεκινήσει την προετοιμασία δεν θα είναι σε θέση να τρέξει, απλώς δεν θα ακολουθήσει τον ρυθμό των συμπαικτών του.

Όπως μας είπε ο γιατρός πάντως, ο χρόνος της επιστροφής μπορεί να είναι και λιγότερος και αυτό εξαρτάται από κάποια πράγματα τα οποίααποφασίστηκε να γίνουν κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Γιώργος Μεταξάς
[email protected]

« Μάιος » « 2005   *
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σά Κυ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
25.05.2005

» Όλα για τη νίκη!
» Προσκήνιο-Παρασκήνιο
» Μία από τα ίδια και φέτος…
24.05.2005

» Η Βέροια γνώρισε βαριά ήττα στην Άρτα με 4-2
21.05.2005

» Στόχος η νίκη να...τελειώνουμε
20.05.2005

» Έτοιμος θα είναι ο Δημ. Σαμαράς
» Πορτογάλοι... οι ιδανικοί οικοδεσπότες
19.05.2005

» Αναγέννηση Άρτας - ΠΑΕ Βέροια
18.05.2005

» "Στην Άρτα η στέψη της "Βασίλισσας"
» Προσκήνιο-Παρασκήνιο
17.05.2005

» “Βασίλισσα” και πάλι η Βέροια 0-2 στο Καλοχώρι
» Στοίχημα χωρίς νικητή…!
» Εκεί, εκεί στην Δ΄ Εθνική!
» Όμορφο φινάλε!
14.05.2005

» Εκτός αποστολής ο Αλέκος Μουτίδης
© Εφημερίδα Λαός 2005