ΛΑΟΣ Αδέσμευτη Καθημερινή Εφημερίδα Νομού Ημαθίας
Κυριακή, 8 Μαϊου 2005
 Αρχική Σελίδα 
 
 Ειδήσεις 
 Χρήσιμα 
 Αρχείο 
 Εφημερίδα 
  
Πρωτοσέλιδο
Τοπικά Νέα
Λαϊκά Σχόλια
Άρθρα Συνεργατών
Πολιτισμός
Εκδηλώσεις
Αθλητικά
Οικονομία
Ελλάδα
Κόσμος

Πρωτοσέλιδο 02.03.2005



Τεύχη σε μορφή PDF


Τροποποίηση συνδρομής
Hits 87137
594
Hosts 3960
79
Επισκέπτες 7349
85

0

05.05.2005

Δόξα Δράμας - ΠΑΣ Γιάννενα

  Επάνοδος στην αγωνιστική δράση την Κυριακή μετά την διακοπή λόγω των εορτών του Πάσχα .Έμειναν μόλις πέντε αγωνιστικές κρίσιμες για κάποιες ομάδες ,είτε διεκδικούν την άνοδο είτε παλεύουν για την σωτηρία τους.

Στην κορυφή της βαθμολογίας η Βέροια πάντα πρώτη με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα ,και σίγουρα πιο εύκολο πρόγραμμα για την συνέχεια.

Η Βέροια έχει δύο παιχνίδια εντός έδρας [Κοζάνη,Δόξα Δρ.] και τρία εκτός [Λύκοι, Αρτα ,Πτολεμαίδα ]. Eνώ τα Γιάννινα έχουν τρία παιχνίδια εκτός [Δόξα Δρ. Αγρ.Αστέρα ,Ένωση Θράκης ]και δύο εντός [Πτολεμαίδα ,Καρδίτσα]

Έτσι λοιπόν χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους παίκτες της Βέροιας, και πρέπει να δούν και τα πέντε παιχνίδια ως ντέρμπυ και να μην χαλαρώσουν ούτε μία στιγμή.

Την Κυριακή μπορεί η Βέροια να αντιμετωπίζει την αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα της Κοζάνης ,όμως δεν πρέπει να περάσει από το μυαλό κανενός ότι οι ΄γείτονες ΄θα έρθουν στην Βέροια για τουρισμό. Άλλωστε η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη έχει πετύχει έξη νίκες εκτός έδρας όσες η Βέροια και η Καβάλα ,και γιαυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή και στην Δράμα ,όπου η τοπική Δόξα μπορεί να βγήκε εκτός στόχων, δεν παύει όμως να έχει μία καλή ομάδα και μία δύσκολη έδρα Οι γηπεδούχοι έχουν την δυνατότητα να κόψουν βαθμούς από τους Γιαννιώτες ,που είναι πολύ αδύνατοι εκτός έδρας.

Στην Καβάλα η τοπική ομάδα πού έμεινε αρκετά πίσω, δρομολόγησε τα πλάνα για την νέα χρονιά αν μπορέσει να ξεπεράσει την διοικητική κρίση .Υποδέχεται τον Απόλλων Λάρισας πού μπορεί μαθηματικά να μην έχει ακόμη υποβιβασθεί ,δεν έχει όμως και δυνατότητες να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην Καβάλα.

Στην Θέρμη ο Θερμαικός υποδέχεται την αδιάφορη ομάδα της Θράκης ,και με νίκη θα κάνει ένα ακόμη βήμα για την σωτηρία, αφού τις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο.

Στην Άρτα αυτή που καίγεται για βαθμούς είναι η φιλοξενούμενη ομάδα της Καρδίτσας που βρίσκεται στην γραμμή της επικίνδυνης ζώνης ,και σίγουρα μόνο με καλή απόδοση θα μπορέσει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από τους γηπεδούχους .

Δύσκολο απόγευμα θα έχει την Κυριακή στην Πτολεμαίδα ο Αγρ. Αστέρας αφού οι γηπεδούχοι ΄καίγονται για βαθμούς ώστε να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού .Στήν έδρα τους είναι ισχυροί και πιστεύετε ότι εύκολα η΄δύσκολα θα πάρουν τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Στο Καλοχώρι οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που έχουν απόλυτη ανάγκη για τους βαθμούς μια και η ομάδα του Αγρινίου είναι λίγο κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού σε αντίθεση με την ομάδα των Λύκων που έχει πλέον υποβιβασθεί.

Στην Σταυρούπολη ο Π. Μελάς δεν έχει ακόμη καταθέσει τα όπλα και ελπίζει ακόμη στην σωτηρία. Έτσι χρειάζεται την Κυριακή χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη απέναντι στον σκληρό Πανδραμαικό.
Η ομάδα της Λαμίας έχει ρεπό.

Η προετοιμασία

Στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, θα προπονηθεί σήμερα η ομάδα με σκοπό την εξοικείωση στον αγωνιστικό χώρο μια και έχει να παίξει αρκετό καιρό.

Ο κ. Καλαϊτζίδης εκτός από τον τραυματισμό του Παν. Μπαμπάτσικου ο οποίος παρά την θεραπεία του δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής με την Κοζάνη.

Βόλκος Βασίλης
[email protected]

« Μάιος » « 2005   *
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σά Κυ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
07.05.2005

» Μονόδρομος η νίκη!
» Η Βέροια υποδέχεται την Κοζάνη
06.05.2005

» Καλό τέλος…
» "Έχει δυναμική… αλλά αυτό δεν αρκεί"
» Βέροια - Κοζάνη
04.05.2005

» Γυρίζουν οι Γεωργιάδης - Βασ.Σαμαράς
29.04.2005

» Ραντεβού την Δευτέρα έδωσαν οι παίκτες της Βέροιας
28.04.2005

» "Γελάει" όλη η Ελλάδα με τα "καμώματα" του Κούγια
» Παρηγοριά στον άρρωστο
27.04.2005

» Κρατήσαμε και πάλι την διαφορά ασφαλείας
» Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο
» Προσκήνιο-Παρασκήνιο
26.04.2005

» Η Βέροια 0-1 τον Πανδραμαϊκό
» Εύκολη επικράτηση!
23.04.2005

» Η ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟ
© Εφημερίδα Λαός 2005