ΛΑΟΣ Αδέσμευτη Καθημερινή Εφημερίδα Νομού Ημαθίας
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2005
 Αρχική Σελίδα 
 
 Ειδήσεις 
 Χρήσιμα 
 Αρχείο 
 Εφημερίδα 
  
Πρωτοσέλιδο
Τοπικά Νέα
Λαϊκά Σχόλια
Άρθρα Συνεργατών
Πολιτισμός
Εκδηλώσεις
Αθλητικά
Οικονομία
Ελλάδα
Κόσμος

Πρωτοσέλιδο 02.03.2005



Τεύχη σε μορφή PDF


Τροποποίηση συνδρομής
Typos FM 3
Hits 78116
12
Hosts 3532
0
Επισκέπτες 6381
0

1

27.04.2005

Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Κλειστό Γυμναστήριο στο Αιγίνιο

Την Κυριακή έγιναν τα εγκαίνια του νέου κλειστού γυμναστηρίου στο Αιγίνιο της Πιερίας. Την κορδέλα έκοψε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός. Η απορία μου είναι πότε θα κοπεί η κορδέλα των κλειστών στην Μελίκη και στην  Αλεξάνδρεια της Ημαθίας.

Για την Βέροια βέβαια της Ημαθίας δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Έχει "το κόσμημα" του "Φιλίππειου", των 380 θέσεων. Ούτε φυσικά για τον φωτισμό του Δημοτικού πρώην Εθνικού Σταδίου. Οι Βεροιώτες δεν τον χρειάζονται, φαίνεται θα σκέπτονται πολλοί.

Στ.Οι.


Ενδιαφέρον και για παίκτες της ΕΑΠ

Αυτός ο σκάουτερ της Ξάνθης που βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στον αγώνα ΕΑΠ-Βατανιακός πέρα από το ενδιαφέρον που εξεδήλωσε για τέσσερις παίκτες της Κατερινιώτικης ομάδος σίγουρα θα πρόσεξε και τσέκαρε κάποιους παίκτες της Μακροχωρίτικης ομάδας.

Kαι το λέμε αυτό γιατί, μάτι της στήλης μας πληροφόρησε ότι από την κερκίδα που παρακολουθούσε τον αγώνα, το βλέμμα του ήταν στραμμένο σε δύο παίκτες της Ένωσης που με την απόδοση που είχαν από τους διακριθέντες της… Για να δούμε λοιπόν πώς θα κινηθεί προσεχώς ο σκάουτερ της Ξάνθης.

Π.Τ.

Από τώρα… για τη νέα χρονιά

Μία αγωνιστική απέμεινε για να τελειώσει ο "γολγοθάς" που τράβηξε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΟΚ Βέροιας με την παρθενική της συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

 Οι "βυσσινί" έχοντας αποχαιρτήσει την κατηγορία εδώ και πολύ καιρό επιστρέφουν στην… γνωστή τους Α΄ τοπική κατηγορία και ήδη ο τεχνικός Μάριος Γεωργιάδης άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του για την νέα σαιζόν. Γιατί όπως λέει και η λαϊκή ρήση των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν…

Π.Τ.


Τον έδειραν…

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν αμέσως μετά την λήξη του προχθεσινού αγώνα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροιας κ. Γιώργος Αρβανιτίδης με την συμπεριφορά της αστυνομίας που συνέλαβαν έναν φίλαθλο της ομάδος και τον έδειραν.

O κ. Αρβανιτίδης ζήτησε τα στοιχεία του Αστυνομικού, αλλά ο επικεφαλής της Αστυνομίας όχι μόνο δεν τα έδινε, αλλά "έκρυψε" τον εν λόγω αστυνομικό μέσα στην τουαλέτα.

 Έγιναν πολλές προσπάθειες και τελικά ο φίλαθλος κρατήθηκε και τα στοιχεία δεν δόθηκαν. Πάντως οι οργανωμένοι φίλαθλοι δεν αποχωρούσαν αν δεν έπαιρναν τον φίλαθλο μαζί τους.

Β.Β.


Επεισόδια…

Η φάση του πέναλτυ στο 95΄ δεν οδήγησε μόνο τους παίκτες και τους παράγοντες της Δράμας στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στάθηκε αιτία να γίνουν και κάποια επεισόδια και στην κερκίδα, που δεν είχαν όμως συνέχεια χάρις στην επέμβαση της Αστυνομίας.

Β.Β.

Επέμβαση του Αθλητικού Δικαστή

Για μία ακόμη φορά ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα κ. Κούγιας "κτύπησε" με δηλώσεις του για το αποτέλεσμα της Βέροιας στον Πανδραμαϊκό. Μήπως τελικά με αυτά που δηλώνει πρέπει να κληθεί από τον Αθλητικό Δικαστή και να αποδείξει έστω και κάτι. Δεν είναι οι ενέργειες και οι δηλώσεις του κ. Κούγια δυσφήμιση του αθλήματος;

B.B.

Λίγη αυτογνωσία

Πολύς ντόρος γίνεται τελευταία για κάθε λογής επεισόδια που γίνονται στα ερασιτεχνικά γήπεδα του Νομού Ημαθίας. Αυτό που μας εκνευρίζει εμάς, σ’ όλη αυτή την ιστορία είναι το γεγονός ότι οι πάντες, είτε άδικο έχουν είτε δίκιο, προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω.

Aυτό και μόνο φτάνει και περισσύει για να είμαστε σε θέση να βγάλουμε ασφαλή συμπέρασμα πως τίποτα δεν πρόκειται ν’ αλλάξει στο μέλλον γιατί το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται στη σωστή του βάση. Είναι λοιπόν καλό όλοι αυτοί που μιλούνε να κοιταχτούν πρώτα στον καθρέφτη για να κάνουν την αυτογνωσία τους και μετά να βγούνε και να μιλάνε για διάφορα πράγματα εκ των οποίων τα περισσότερα δυστυχώς τα έχουν κάνει οι ίδιοι λάθος.

Σ.Σ.: Σ’ όλη αυτήν την ιστορία βέβαια, η Διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος. Το γιατί ακόμη αδυνατούμε να το καταλάβουμε. Όπως το έχουε πει και τις προηγούμενες φορές ΟΜΕΡΤΑ λοιπόν και ο Θεός βοηθός...

Γ.Μ.


Χορηγία μαμούθ

Η επιτυχία της Τσέλσι μπορεί να είναι όψιμη αλλά το έδαφος έχει χαρακτηριστεί πρόσφορο από τους εμπορικούς κύκλους και όταν στη θέση του γενικού διευθυντή υπάρχει ένας άνθρωπος όπως ο Πίτερ Κένιον, τότε οι συμφέρουσες συμφωνίες είναι λογική εξέλιξη.

Ως εκ τούτου, οι διαφαινόμενοι πρωταθλητές Αγγλίας, εξασφάλισαν χορηγία της Samsung, η οποία θα αρχίσει από την προσεχή Ιούνιο και θα διαρκέσει για πέντε χρόνια, έναντι του ποσού των περίπου 75.000.000 ευρώ.

Το logo της εν λόγω φίρμας θα αναγράφεται στις φανέλες των "Τσέλσκι", ενώ η συγκεκριμένη συμφωνία είναι η πιο συμφέρουσα στην ιστορία της Πρέμιερσιπ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατείχε τα πρωτεία με 55.000.000 ευρώ για τέσσερα χρόνια από τη Vodafone, αλλά οι "μπλε" την άφησαν πίσω. Μάλιστα, τα έσοδα αναπροσαρμόζονται σε μεγάλο βαθμό, καθώς η τρέχουσα συμφωνία με την Emirates, η οποία λήγει το Καλοκαίρι, αποφέρει "μόλις" 6.000.000 ανά έτος στα ταμεία του συλλόγου.

 Γ.Μ.


Γυναικείες παρουσίες…

Όλο και περισσότερες γυναικείες παρουσίες βλέπουμε τελευταία τόσο στο γήπεδο της Βέροιας, όσο και εκτός έδρας. Στην φωτογραφία αριστερά η δεσποινίς Σοφία που διακρίνεται με φιλάθλους της Βέροιας στον προχθεσινό αγώνα με τον Πανδραμαϊκό δεν έχει χάσει φέτος παιχνίδι της ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Λέτε να είναι το "γούρι";

Β.Β.


Να βγει η Βέροια…

Έξω φρενών ήταν οι παράγοντες του Πανδραμαϊκού στην λήξη του αγώνα και αποδοκίμαζαν τον διαιτητή στ' αποδυτήρια που τον φύλαγαν αρκετοί αστυνομικοί, και όπως έγινε γνωστό ο κ. Αργυρόπουλος τους έγραψε πολλά στο Φ.Α. και κινδυνεύουν με τιμωρία του γηπέδου.

Όμως κάποιοι που τους ρωτήσαμε ποιον εξυπηρετούσε το Χ αφού η ομάδα τους δύσκολα θα σωθεί και η Βέροια θα κινδύνευε άμεσα μας είπαν: "Εμείς θέλουμε να βγει η Βέροια στην Β΄ Εθνική όχι όμως να χάσουμε με αυτόν τον τρόπο".

Δηλαδή όταν από το 85΄ οι παίκτες του Πανδραμαϊκού έπεφταν δήθεν τραυματισμένοι για να κερδίσουν χρόνο και να μείνει το 0-0 νοιαζόταν για τη νίκη που θα τους έδινε περισσότερες ελπίδες για την παραμονή. Άρα κάτι άλλο είχαν στο μυαλό τους.

Β.Β.

« Απρίλιος » « 2005   *
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σά Κυ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
28.04.2005

» “ΓΕΛΑΕΙ” ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ “ΚΑΜΩΜΑΤΑ” ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ
» Παρηγοριά στον άρρωστο
27.04.2005

» Κρατήσαμε και πάλι την διαφορά ασφαλείας
» Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο
26.04.2005

» Η Βέροια 0-1 τον Πανδραμαϊκό
» Εύκολη επικράτηση!
23.04.2005

» Η ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟ
» Με την ίδια σοβαρότητα!
22.04.2005

» "Χρειαζόμαστε μόνο την νίκη"
» Στα "βάσανα" η Μεσογειακή ομάδα
21.04.2005

» ΠΑΣ Γιάννενα - Αναγ.Άρτας
» Ο ΠΑΟΚ των αισθήσεων και των παραισθήσεων
» Χωρίς προβλήματα…
20.04.2005

» ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΑΡΗΣ: "Εμείς θα τερματίσουμε πρώτοι"
» Ο Α. Παπατζίκος και το βιβλίο Γκίνες
© Εφημερίδα Λαός 2005