ΛΑΟΣ Αδέσμευτη Καθημερινή Εφημερίδα Νομού Ημαθίας
Παρασκευή, 22 Απριλίου 2005
 Αρχική Σελίδα 
 
 Ειδήσεις 
 Χρήσιμα 
 Αρχείο 
 Εφημερίδα 
  
Πρωτοσέλιδο
Τοπικά Νέα
Λαϊκά Σχόλια
Άρθρα Συνεργατών
Πολιτισμός
Εκδηλώσεις
Αθλητικά
Οικονομία
Ελλάδα
Κόσμος

Πρωτοσέλιδο 02.03.2005



Τεύχη σε μορφή PDF


Τροποποίηση συνδρομής
Typos FM 3
Hits 71363
213
Hosts 3187
34
Επισκέπτες 5566
40

1

21.04.2005

ΠΑΣ Γιάννενα - Αναγ.Άρτας

Αρκετά παιχνίδια που χαρακτηρίζονται ως ντέρμπι περιλαμβάνει η 29η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής, και τα αποτελέσματα θα κρίνουν πολλά τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά της βαθμολογίας.

Έτσι στα Γιάννενα η γηπεδούχος ομάδα που την Κυριακή πήρε δύσκολα την νίκη με 1-2 μέσα στους Λύκους με πέναλτι στο 93΄  και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς την διαφορά από την Βέροια που είχε ρεπό, θα υποδεχθεί την Αναγ. Άρτας, ένα παιχνίδι που από μόνο του είναι ντέρμπι, αφού είναι γνωστή η κόντρα των δύο γειτονικών ομάδων. Όμως η Άρτα που είναι πλέον αδιάφορη βαθμολογικά θα παίξει για το γόητρο, με σκοπό να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι είναι αξιολογημένο και θα το διευθύνει ο κ. Παπαντωνόπουλος από τον Σύνδεσμο Αχαϊας.
Στην Δράμα εκστρατεύει την Κυριακή η Βέροια όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανδραμαϊκό ο οποίος μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό την προηγούμενη Κυριακή έχει πλέον λίγες ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία. Από την άλλη η Βέροια σαν πρωτοπόρος έχει απόλυτη ανάγκη των τριών βαθμών που θα την κρατήσουν σε απόσταση ασφαλείας για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Και το παιχνίδι αυτό είναι αξιολογημένο και θα το "σφυρίξει" ο κ. Αργυρόπουλος από τον Σύνδεσμο Καστοριάς.

Στην Θέρμη ο γηπεδούχος Θερμαϊκός "καίγεται" για τους βαθμούς της νίκης σε διαφορετική περίπτωση θα κινδυνεύσει άμεσα με υποβιβασμό. Φυσικά δεν θα έχει εύκολο έργο αφού η αντίπαλος του ομάδα της Καβάλας που δεν έχασε ακόμη τις ελπίδες για άνοδο έχει τις δυνατότητες να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Διαιτητής θα είναι ο κ. Τσέλιος από τον Σύνδεσμο Χαλκιδικής.

Στην Αλεξανδρούπολη η ομάδα της Θράκης που είναι αδιάφοροι βαθμολογικά θα αντιμετωπίσει την Πτολεμαϊδα που χρειάζεται ακόμη βαθμούς για να σιγουρέψει την παραμονή της στην κατηγορία. Διαιτητής θα είναι ο κ. Παυλίδης του Συνδέσμου Χαλκιδικής.

Στον Εύοσμο ο τοπικός Αγρ. Αστέρας που τις τελευταίες αγωνιστικές έχει ανέβει και πήρε αρκετά θετικά αποτελέσματα όπως το 1-1 μέσα στην Άρτα υποδέχεται την ισχυρή Δόξα Δρ. σε ένα παιχνίδι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Δαλούκας του Συνδέσμου Θεσσαλίας.
Χωρίς ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία ο Απόλλων Λάρισας υποδέχεται την Κυριακή στην Λαμία, που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας.Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Τσαφκόπουλος του Συνδέσμου Φλώρινας.

Ευκαιρία να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση έχει την Κυριακή η Αναγ. Καρδίτσας που υποδέχεται την ουραγό ομάδα των Λύκων. Διαιτητής θα είναι ο κ. Μαζαράκης του Συνδέσμου Κοζάνης.
Τέλος στην Κοζάνη η γηπεδούχος ομάδα στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα θα αποδεχτεί τον Παναιτωλικό που παλεύει για την σωτηρία του. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ευαγγέλου του Συνδέσμου Καρδίτσας.

Νότιος όμιλος

Ο πρωτοπόρος του Νοτίου Ομίλου, Θρασύβουλος, έχει επικίνδυνη έξοδο στην Κρήτη, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΝΟ Μαλλίων μία ομάδα που διαθέτει δύσκολη έδρα, και δεν αποκλείεται να πάρει βαθμούς από τον πρωτοπόρο Θρασύβουλο.

Αντίθετα το Χαϊδάρι θα υποδεχτεί στο γήπεδο του τον Βύζαντα Μεγάρων, και σίγουρα έχει πιο εύκολο έργο.
Ο τρίτος του βαθμολογικού πίνακα Αχαρναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Μενίδι τον Άγιο Δημήτριο και πιστεύεται ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τέλος ο Εθνικός πιστεύεται ότι δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει την αδύναμη εκτός έδρας Αχαϊκή.

Βόλκος Βασίλης
[email protected]

« Απρίλιος » « 2005   *
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σά Κυ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
22.04.2005

» Στα "βάσανα" η Μεσογειακή ομάδα
21.04.2005

» Ο ΠΑΟΚ των αισθήσεων και των παραισθήσεων
» Χωρίς προβλήματα…
20.04.2005

» ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΑΡΗΣ: "Εμείς θα τερματίσουμε πρώτοι"
» Ο Α. Παπατζίκος και το βιβλίο Γκίνες
» Προσκήνιο-Παρασκήνιο
19.04.2005

» "Η άνοδος εξαρτάται μόνο από μας"
» Ο παλιός είναι αλλιώς
» Έπαιξε όσο…χρειάστηκε!
16.04.2005

» Λύκοι -ΠΑΣ Γιάννενα στο Καλοχώρι
» Ακόμη μία νίκη
» Οι Παλαίμαχοι Βέροιας 3-1 την ομάδα των Δασκάλων
15.04.2005

» Με αρκετές ελλείψεις η Βέροια 1-2 στα Σέρβια Κοζάνης
» Τίμησαν τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων μαθητών
14.04.2005

» Τιτάν Σερβιών - Βέροια
© Εφημερίδα Λαός 2005