ΛΑΟΣ Αδέσμευτη Καθημερινή Εφημερίδα Νομού Ημαθίας
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2005
 Αρχική Σελίδα 
 
 Ειδήσεις 
 Χρήσιμα 
 Αρχείο 
 Εφημερίδα 
  
Πρωτοσέλιδο
Τοπικά Νέα
Λαϊκά Σχόλια
Άρθρα Συνεργατών
Πολιτισμός
Εκδηλώσεις
Αθλητικά
Οικονομία
Ελλάδα
Κόσμος

Πρωτοσέλιδο 02.03.2005



Τεύχη σε μορφή PDF


Τροποποίηση συνδρομής
Typos FM 3
Hits 66600
1242
Hosts 2966
117
Επισκέπτες 4951
165

2

16.04.2005

Οι Παλαίμαχοι Βέροιας 3-1 την ομάδα των Δασκάλων

Ο Σύλλογος τίμησε τη μνήμη του εκλιπόντος συναδέλφου ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ιδρυτικού στελέχους του Τμήματος Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.  Σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο του Μακροχωρίου μεταξύ της ομάδας των εκπαιδευτικών και των Παλαιμάχων Βέροιας, που για την ιστορία θυμίζουμε πως έληξε με νίκη των παλαιμάχων Βέροιας με σκορ 3-1 (Σκόρερ για τους Παλαίμαχους ο Μιχάλης Αλεξιάδης ενώ για την ομάδα των δασκάλων σκόραρε ο Μιχάλης Κωστίκας),ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεοχαρόπουλος Δημήτριος απένειμε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του δασκάλου ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗ , για την προσφορά του στα εκπαιδευτικά και ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού.

Σε σύντομο χαιρετισμό του τόνισε πως αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για τον εκλεκτό μας συνάδελφο ΘΑΝΑΣΗ. Επίσης πως ο Σύλλογος αγκαλιάζει τέτοιες πρωτοβουλίες και βρίσκεται δίπλα στους συναδέλφους και τις οικογένειές  τους. 

Ο  εκλιπών διακόνεψε άψογα το εκπαιδευτικό λειτούργημα διαπνεόμενος από γνήσιο παιδαγωγικό έρωτα.
Ασχολήθηκε και προσέφερε πολλά και στον αθλητισμό. Η αγάπη του γι' αυτόν ήταν πολύ μεγάλη. Τον υπηρέτησε από πολλές θέσεις. Υπήρξε ποδοσφαιριστής σε ομάδες της περιοχής μας, προπονητής ομάδων και τελευταία υπηρέτησε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ειδικότερα από τη θέση του παρατηρητή αγώνων.

Η σχέση του αυτή και η αγάπη του για τον αθλητισμό τον έφερε κοντά με ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Νομού που αγάπησε και από τους οποίους αγαπήθηκε. Οι περισσότεροι από τους σημερινούς αντιπάλους της ομάδας των Παλαιμάχων Βέροιας ήταν φίλοι του. Απέδωσαν  με τη σημερινή τους παρουσία στο φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου τον  ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του φίλου ΘΑΝΑΣΗ.

Στον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Βέροιας Γιώργο Μασάδη απονεμήθηκε από τον αρχηγό της ομάδας των Εκπαιδευτικών Νίκο Γκόγκο λάβαρο της ομάδας μαζί με λίγα λουλούδια.
Από τον αρχηγό της ομάδας των Παλαιμάχων απονεμήθηκε λάβαρο της ομάδας, στην ομάδα των εκπαιδευτικών το οποίο παρέλαβε ο δάσκαλος Χαιριστανίδης Λευτέρης.
Στη ΒΕΤΑ, την πολυαγαπημένη σύζυγο του αειμνήστου ΘΑΝΑΣΗ απονεμήθηκαν λίγα λουλούδια από το δάσκαλο Γκατζούφα Δημήτρη.

Τέλος το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ξενιτίδης Ιωάννης απένειμε στους διαιτητές του συνδέσμου διαιτητών Βέροιας(Μπαλτζή Αντώνη, Μπατσαρά Γιώργιο και Χαντζαρίδη Ευθύμη) λάβαρο του Συλλόγου μας μαζί με λίγα λουλούδια.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αποστόλου Παύλου  Βαλαβάνης Ελευθέριος. Ήταν ο οικοδεσπότης της όλης εκδήλωσης. Προετοίμασε το στάδιο που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Φρόντισε για την επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του δασκάλου ΘΑΝΑΣΗ, και τέλος μερίμνησε έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί στο τέλος του αγώνα δεξίωση για τους πρωταγωνιστές των ομάδων καθώς επίσης και για όλους τους παρευρισκόμενους.

Στην όλη εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμα ο Δήμαρχος Μελίκης δάσκαλος Κώστας Καρέλης και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Βασιάδης Αναστάσιος.

Το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Χαιριστανίδης Ελευθέριος τόνισε πως ήταν μια εκδήλωση τιμής και μνήμης στο συνάδελφο και συναθλητή τους. "Θα σε θυμόμαστε και θα διατηρούμε ζωντανή την ανάμνησή σου φίλε ΘΑΝΑΣΗ, γιατί το κενό που άφησες πρώτα στην οικογένειά σου και κατόπιν στην εκπαίδευση, την κοινωνία και τον αθλητισμό, αλλά και σε όλους εμάς είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Έφυγες πρόωρα, απροσδόκητα και άδικα από κοντά μας και πήγες εκεί ψηλά στους μυρωμένους τόπους της αιωνιότητας να συναντήσεις τον άλλο φίλο,  αδελφό και πατέρα μας ΠΑΥΛΟ ΑΚΡΙΤΙΔΗ που τόσο πολύ και αυτός μας έχει λείψει. 

Είμαστε σίγουροι πως η σκέψη μας σας συνοδεύει και σας συντροφεύει στο μακρινό σας ταξίδι. Να είστε βέβαιοι  πως θα ακολουθούμε το δρόμο σας και ας είναι ανηφορικός και δύσκολος.
Ας είναι η μνήμη σας  αιωνία, φίλοι ΘΑΝΑΣΗ, ΠΑΥΛΟ αγαπημένοι μας φίλοι, εκλεκτοί  συνάδελφοι και  συναθλητές μας".

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Κουτσογιαννίδης Κών/νος, Βασιλείου Αντώνης, Τσαουσίδης Θεοδόσης, Χαιριστανίδης Λευτέρης, Κελεπούρης Αντώνης, Καρολίδης Δημήτρης, Γκατζούφας  Δημήτρης, Παυλίδης Γιάννης, Κωστίκας Μιχάλης, Γκόγκος Νικόλαος, Παπαδόπουλος Αντώνης, Ορφανίδης Ιωάννης, Δαβόρας Αντώνης, Σταματιάδης Κων/νος, Μήτκας Κυριάκος, Μπατσαράς Γεώργιος, Παρταλίδης Γεώργιος, Αβετίδης Σάββας, Τσακιρίδης Ιωάννης, Παπαδόπουλος Διογένης, Πάπαρης Δημήτρης, Κουρουζίδης Θεοχάρης, Τσιούχας Δημήτρης, Μουρατίδης Κων/νος, Λάντζος Θωμάς, Γκάλαβος Χρήστος, Θεοδώρου Γεώργιος, Αντωνιάδης Νίκος, Γκιορτζής Μανώλης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ
Μπλατσιώτης Χάρης, Ολσουζίδης Α., Σγούρος, Αβραμίδης Γιώργος, Μίλης, Ταντής Αντώνης, Σαββίδης, Παγγούρας Σάκης, Τσιρέλας Νίκος, Πετρίδης, Αλεξιάδης Μιχάλης, Βεζυριανόπουλος, Κελεσίδης Λευτέρης, Ιωαννίδης Γιάννης, Χωματάς Θύμιος, Χαραλαμπίδης Γιώργος, Χαραλαμπίδης Χρήστος,

Παύλος Τουτουντζίδης

« Απρίλιος » « 2005   *
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σά Κυ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
16.04.2005

» Λύκοι -ΠΑΣ Γιάννενα στο Καλοχώρι
» Ακόμη μία νίκη
15.04.2005

» Με αρκετές ελλείψεις η Βέροια 1-2 στα Σέρβια Κοζάνης
» Τίμησαν τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων μαθητών
14.04.2005

» Τιτάν Σερβιών - Βέροια
» Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια!
13.04.2005

» "Δεν τελείωσε τίποτε ακόμη"
12.04.2005

» Η Βέροια ξέφυγε 0-2 στην Λάρισα τον Απόλλων
» Κρατάει γερά το Νεόκαστρο
» Εύκολο απόγευμα!
09.04.2005

» Στον αυριανό αγώνα στην Λάρισα
» “Στον ίδιο ρυθμό”
» Ένωση Απ. Παύλου Ώρα για νίκη
08.04.2005

» Θα προλάβει ο Ν.Κυζερίδης
» Προσκήνιο-Παρασκήνιο
© Εφημερίδα Λαός 2005