ΛΑΟΣ Αδέσμευτη Καθημερινή Εφημερίδα Νομού Ημαθίας
Sunday, 10 April 2005
 Αρχική Σελίδα 
 
 Ειδήσεις 
 Χρήσιμα 
 Αρχείο 
 Εφημερίδα 
  
Πρωτοσέλιδο
Τοπικά Νέα
Λαϊκά Σχόλια
Άρθρα Συνεργατών
Πολιτισμός
Εκδηλώσεις
Αθλητικά
Οικονομία
Ελλάδα
Κόσμος



Πρωτοσέλιδο 02.03.2005

Τεύχη σε μορφή PDF


Τροποποίηση συνδρομής
Typos FM 3
Hits 56609
26
Hosts 2583
4
Επισκέπτες 4008
4

1

08.04.2005

Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Μια ζωή Βέροια...
Παρ’ ότι πέρασαν αρκετά χρόνια που ο Τάσος Ουλσουζίδης φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας και ήταν από τους πρωτεργάτες της πρώτης ανόδου της "βασίλισσας του βορρά" στην Α΄ Εθνική το 1965-66, η αγάπη του για την ομάδα δεν έχει σταματήσει. Κατ' αρχήν είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Συνδέσμου Παλαιμάχων, είναι γενικός διευθυντής των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου στο Ταγαροχώρι, ο γιος του Πόλυς είναι έφορος σήμερα στην ομάδα, όπως παλαιότερα και ο Κώστας ενώ ο γαμπρός του Γιώργος Κικερίδης είναι το δεξί χέρι του κ. Καλαϊτζίδη. Το γραφείο του (φωτό) είναι γεμάτο από αναμνηστικές φωτογραφίες και λάβαρα της αγαπημένης του ομάδος.
Β.Β.
Είναι ενωμένοι

Πολλοί την Κυριακή αναρωτήθηκαν γιατί οι φίλαθλοι της Βέροιας "διασπάσθηκαν" στην κερκίδα, και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τόσο ο Γ. Χασιώτης όσο και ο Κοσμάς Λιάκος μας διευκρίνισαν ότι "στήθηκαν" σε διαφορετικά σημεία για να ανταλλάσσουν συνθήματα και δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος για να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Β΄ Εθνική, τόνισαν οι εκπρόσωποι του Σ.Φ. Βέροιας.
Β.Β.
Ε, ρε τύχη…
Αν και πρόσφερε πάρα πολλά… στον έναν χρόνο και κάτι, που βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Βεργίνας, ωστόσο αυτό, δε φάνηκε να είναι αρκετό. Ο Σάββας Αβετίδης, περί ου ο λόγος, έφυγε για προσωπικούς λόγους, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει από την Βεργίνα. Το "προσωπικοί" βέβαια ο καθένας το αντιλαμβάνεται όπως θέλει. Και τώρα, για τους ίδιους, προσωπικούς λόγους, οδηγεί εκ του ασφαλούς την Καβάσιλα στην παραμονή. Επτά παιχνίδια αήττητη είναι η Καβάσιλα. Ε, ρε τύχη που έχουν…
Γ.Μ.
Τα φοιτητικά τα χρόνια
Έγινε και αυτό. Την Τετάρτη στη Φιλοσοφική Σχολή στη Θεσσαλονίκη διοργανώθηκε εκδήλωση σχετικά με το ντόπιγκ στην οποία προσκλήθηκαν ο Άγγελος Αναστασιάδης καθώς και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. Καθώς λοιπόν  ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου έκανε την πρώτη τοποθέτηση, τον λόγο πήρε ο Γκαγκαλούδης, ο οποίος προτού προλάβει να πει οτιδήποτε δέχθηκε τη φραστική επίθεση 2-3 φοιτητών, οι οποίοι τον κατηγορούσαν για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο Γκαγκαλούδης αντέδρασε με την απάντηση να φανερώνει τον εκνευρισμό του: "Αν θέλετε να με βρίσετε, να έρθετε να το κάνετε μπροστά μου".
Η απάντηση αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα τον Αναστασιάδη, ο οποίος έσπευσε να "βάλει στη θέση" του τον μπασκετμπολίστα: "Αυτές οι στάσεις πυροδοτούν την βία. Όταν ο παίκτης απαντά στον φίλαθλο τότε τροφοδοτεί την βία. Δεν πρέπει να γίνεται αυτό. Εγώ μία φορά το έκανα σαν ποδοσφαιριστής και δεν πρόκειται να το επαναλάβω. Όταν σε βρίζει ο κόσμος, εσύ πρέπει να σκύβεις το κεφάλι και να φεύγεις". Τα συμπεράσματα δικά σας....
Γ.Μ.
Αφιέρωμα στην Βέροια…
Άρχισε να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας η τελευταία λαμπρή πορεία της Βέροιας, και αρκετές εφημερίδες προβάλλουν την ένδοξη ομάδα της πόλης μας. Χθες μάλιστα δύο ρεπόρτερ Αθλητικής εφημερίδας των Αθηνών βρέθηκαν στη Βέροια και μίλησαν με τους ανθρώπους της "βασίλισσας" για την πορεία και το μέλλον της ομάδος (φωτό).
Β.Β.
Νέο σκάνδαλο με στοίχημα
Βόμβα αναμένεται να "σκάσει" τις επόμενες ημέρες στην Πορτογαλία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Jornal de Noticias, ύστερα από διετή έρευνα, οι εισαγγελείς είναι έτοιμοι να εκδώσουν κατηγορητήρια εναντίον 200 ατόμων για σκάνδαλο σχετικό με το χώρο του στοιχήματος. Στους υπόπτους συμπεριλαμβάνεται τόσο ο πρόεδρος της Πόρτο, Ζόρζε Νούνο Πίντο ντα Κόστα και ο πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής λίγκας στην Πορτογαλία, Βαλεντίμ Λουρέιρο.
Η εφημερίδα αναφέρει πως μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια, συνελήφθησαν 25 άτομα, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και διαιτητές, έγιναν έρευνες σε 100 σπίτια, ενώ εξετάστηκαν 370 μάρτυρες. Πυρήνας του σκανδάλου, φαίνεται να είναι η ομάδα Γ' Κατηγορίας, Γκοντομάρ, η οποία σύμφωνα με τις έρευνες κέρδισε την άνοδο με την βοήθεια διαιτητών. Εντούτοις, το σκάνδαλο δεν φαίνεται να περιορίζεται μόνο στις χαμηλές κατηγορίες αλλά και να "αγγίζει" καθ' όλα ευυπόληπτους συλλόγους της πρώτης κατηγορίας της Πορτογαλίας.
Γ.Μ.
Για να δούμε…
Επειδή η μάχη της ανόδου στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία, μάλλον έχει κριθεί, εκεί που στρέφεται το ενδιαφέρον των απανταχού φιλάθλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι στη Β΄ κατηγορία και ειδικά στον πρώτο όμιλο. Στη Βεργίνα γίνεται αναμφίβολα το ματς της χρονιάς μεταξύ της Βεργίνας και Καψόχωρας όπου οι γηπεδούχοι θα πρέπει να κερδίσουν με δύο γκολ διαφορά, για να ελπίζουν σε άνοδο. Η ευχή μας είναι να κερδίσει ο καλύτερος και προπάντων να κυλήσουν όλα ομαλά απ' όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές… Για να δούμε λοιπόν.
Γ.Μ.

« Απρίλιος » « 2005   *
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σά Κυ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
12.04.2005

» Η Βέροια ξέφυγε 0-2 στην Λάρισα τον Απόλλων
» Κρατάει γερά το Νεόκαστρο
09.04.2005

» Στον αυριανό αγώνα στην Λάρισα
» “Στον ίδιο ρυθμό”
» Ένωση Απ. Παύλου Ώρα για νίκη
08.04.2005

» Θα προλάβει ο Ν.Κυζερίδης
» Ντύνεται στα "ερυθρόλευκα"
07.04.2005

» Ο Αθηναίος Παναγόπουλος στον αγώνα Απόλλων Λ. - Βέροια
» Η επόμενη μέρα…
06.04.2005

» Δημ. Καλαϊτζίδης:"Πρέπει να είμαστε "άγρυπνοι" μέχρι το τέλος"
» Η ώρα του κυπέλλου!
» Προσκήνιο-Παρασκήνιο
05.04.2005

» Ξέφυγε 4 βαθμούς η Βέροια
» Προσπάθησε αλλά!
02.04.2005

» Βέροια - Θερμαϊκός
© Εφημερίδα Λαός 2005